Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken
0

SALE - 20% Korting opSALE - 20% Korting opFlorence Nails Fix Base & Pro-X Base

Review Logo9,6 @ Kiyoh
0
Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken

SALE - 20% Korting opSALE - 20% Korting opFlorence Nails Fix Base & Pro-X Base

Suggesties en klachten

Suggesties
Heeft u suggesties hoe wij u beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, bij voorkeur per email ([email protected]) of via het contactformulier. Nail XL verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt uw reactie daarom zeer op prijs.

Klachten
Bij Nail XL draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht richten aan de afdeling klantenservice. U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.
Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht richten aan Nail XL. Dit kan per e-mail ([email protected]), via het contactformulier of schriftelijk:

Nail XL
T.a.v. klantenservice
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.

Ook dan krijgt u binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht. Mocht ook deze reactie niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Ruilen en retourneren
De onderstaande alinea's zijn enkele verkorte weergaven uit onze Algemene Voorwaarden. Voor meer details verwijzen wij graag naar deze voorwaarden welke te allen tijde van toepassing zijn.

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product ontvangen, dan kunt u de producten binnen 14 werkdagen indien mogelijk in originele verpakking en ongebruikt (bij verzegelde artikelen met niet verbroken zegel!) gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour. Ook kunt u een e-mail sturen aan onze klantenservice.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw bankrekening. Verzendkosten van retourzendingen worden niet vergoed. Uitgezonderd in het geval van defecte of buiten uw schuld verkeerde leveringen. 
Magazines, Boeken, DVD's, CD-rom's en videobanden worden niet geruild of retourgenomen.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 074 – 250 55 09 of per e-mail.

Heb je vragen?

Bel ons

ma t/m vr 9:00 - 17:00 uur

+31 74 250 55 09

E-mail

Snel antwoord

[email protected]

Social media

Volg ons op social media

9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

Nail XL | Nagelgroothandel.nl

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo
Nederland Bekijk op Google Maps

NL854341055B01
KvK 61437433

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »