Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken
0
Review Logo9,6 @ Kiyoh
0
Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken
Lash eXtend Lash eXtend LUV - UV Light Glue | Wimperlijm BLACK
Productomschrijving
Een NIEUWE en professionele oplossing bestaande uit een speciale wimperlijm, die snel uithardt door middel van UV-licht, terwijl er nauwelijks damp vrijkomt.Eigenschappen Olie- & waterbestendig Hoeveelheid: 4 g Uithardingssnelheid: 1 - 3 seconden Vochtigheid: niet relevant Kamertemperatuur: niet relevant Dampen: nauwelijks aanwezig Vis...

Een NIEUWE en professionele oplossing bestaande uit een speciale wimperlijm, die snel uithardt door middel van UV-licht, terwijl er nauwelijks damp vrijkomt.

Eigenschappen

 • Olie- & waterbestendig
 • Hoeveelheid: 4 g
 • Uithardingssnelheid: 1 - 3 seconden
 • Vochtigheid: niet relevant
 • Kamertemperatuur: niet relevant
 • Dampen: nauwelijks aanwezig
 • Viscositeit: vloeistof
 • Duurzaamheid van de extensions: 6 tot 8 weken
 • Kleur: black
 • Houdbaarheid ongeopend: 12 maanden
 • Houdbaarheid na opening: 12 maanden (zonder contact met licht/daglicht/UV-licht)
 • Geschikt voor: OBO en Volumetechnieken

BELANGRIJK: In het geval van bekende of vermoede lijm-allergie is voorzichtigheid altijd geboden. Wij raden aan om minimaal 24 uur van tevoren een patchtest uit te voeren. Bij twijfel of wanneer er een allergische reactie op lijmdampen optreedt dient de klant altijd een arts te raadplegen.

Toepassing
Houd het UV-licht ongeveer 1 - 3 seconden op de lijmplek zonder het loslaten van de uitbreiding/ventilatoren. De wimperlijm hardt direct uit. Na het aanbrengen hoeft u niet meer voorzichtig te zijn met water/stoom.

Aanbevelingen
Draag een UV-beschermingsbril tijdens de behandeling.
Gebruik de lijmdruppel op een matte en niet-reflecterende lijmbasis. Bij de lijmsteen kristal loop je het risico dat de lijmdruppel snel bederft en draadjes gaat trekken, omdat het licht op het kristal reflecteert.

Korte instructies
1. Maak de wimpers zoals gebruikelijk grondig schoon met de wimpershampoo. Je kunt nog steeds een reiniger of primer gebruiken. Dit is echter niet langer nodig.
Stel het UV-licht zo in dat de lijmgebieden op één oog kunnen uitharden. Werk eerst één oog af en draag een UV-bril tijdens de behandeling.
2. Breng nu de oogpads aan om de onderste wimpers te bedekken.
3. Pas nu je UV-licht zo aan dat één oog volledig verlicht wordt. Zo hoef je de UV-lamp tijdens het aanbrengen niet heen en weer te bewegen. De afstand tussen het oog en de LUV Light bedraagt ca. 10-20 cm afhankelijk van het omgevingslicht.
4. Scheid vervolgens een natuurlijke wimper.
5. Nu kunt u de extension of de waaier in de UV-wimperlijm dopen. Gebruik voor wimperverlenging dezelfde hoeveelheid als gewone wimperlijm. Zorg ervoor dat uw lijmdruppel niet wordt bestraald door UV-licht of overmatig daglicht.
6. Plaats nu de extension of je waaier op de natuurlijke wimper.
7. Start vervolgens het UV-licht met het voetpedaal. Zodra het uitharden begint, kunt u het verlengstuk of de ventilator losmaken. Laat het licht ongeveer 1-3 seconden op het hechtgebied inwerken. Controleer nogmaals of de wimperlijm is uitgehard en hoeveel uithardingstijd je nodig hebt. Omdat de uithardingstijd ook afhankelijk is van het omgevingslicht.
8. Klaar!

Reviews

0 / 5gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Lash eXtend Lash eXtend LUV - UV Light Glue | Wimperlijm BLACK
Lash eXtendLash eXtend LUV - UV Light Glue | Wimperlijm BLACK

...

...

Op voorraad
€39,95 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »