Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken
0

SALE - 25% KortingSALE - 25% KortingFlorence Nails Gels

Review Logo9,6 @ Kiyoh
0
Gratis verzending v.a. €75 (NL) & €100 (BE)
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd
Enorm assortiment & alle bekende merken

SALE - 25% KortingSALE - 25% KortingFlorence Nails Gels

Crystal Nails Crystal Nails 3 step Crystalac (gellak) 3S100 4ML
Productomschrijving
Gold Candy CrystaLac, met een speciaal effect, welke onze nagels laat shinen met een sprankelende gouden gloed in de eerste lentezon. Onze vier oogverblindende kleuren verwarmen uw klanten, zelfs op koelere dagen.Serieuze jaren van onderzoek en ontwikkeling zijn het resultaat van CrystaLac: dit kleurmateriaal biedt de duurzaamheid van gekleurde gel...

Gold Candy CrystaLac, met een speciaal effect, welke onze nagels laat shinen met een sprankelende gouden gloed in de eerste lentezon. Onze vier oogverblindende kleuren verwarmen uw klanten, zelfs op koelere dagen.

Serieuze jaren van onderzoek en ontwikkeling zijn het resultaat van CrystaLac: dit kleurmateriaal biedt de duurzaamheid van gekleurde gels met het gemak van lakken. Meer romig, flexibel en afweekbaar. Uitharden in zowel UV- of LED lamp.
Uitharden: in UV-lamp gedurende 2-3 minuten, LED in 1-2 minuten.
Te gebruiken op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels.


Als Base Gel kun je de volgende gebruiken:
-Base Gel
-Color Up Base Gel
-Cover Pink Base Gel of
-Cover LightPink Base Gel.


Als Top kun je de volgende Tops gebruiken:
-GL0 Clear / Top CrystaLac
-Cool Top Gel
-Easy Off Top Gel
-Cool Top Gel


CN-tip: gebruik voor dunne, flexibele nagels de Easy Off Hardener Gel of de Compact Base Gel om de nagelplaat te verstevigen.

Product specificaties

Artikelnummer
41259
SKU
570967

Reviews

0 / 5gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »